Jouw persoonlijke schrijfcoach
Werk je liever 1-op-1 met mij? Dat kan! Behalve schrijfcoach ben ik NLP master practitioner, communicatieprofessional en biografisch coach. In mijn coachen combineer ik al deze expertise, zonder dat jij het echt door hebt.

De duur van een coachtraject verschilt per persoon en stemmen wij samen af. Iedere hulpvraag is anders. Het belangrijkste is dat jij gelooft in de kracht van reflectief schrijven en een klik voelt met mij.

Een coachconsult duurt 1,5 uur en vindt plaats in het HNK-gebouw in Rotterdam of via Skype.

Tijdens een coachtraject leer je altijd om bewust contact te maken met wat er in jou leeft. Het is een ontdekkingsreis naar jezelf. Wie ben je? Welke gedachten houden jou bezig? Welke dromen heb je? Wat zijn je talenten en verlangens? Al schrijvend kom je steeds meer over jezelf te weten doordat je inzicht krijgt in wat zich afspeelt op je onbewuste niveaus. Aan de hand van NLP-werkvormen en creatieve schrijfoefeningen leer je te luisteren naar je hart en te verbinden met jezelf. Door deze ontdekkingsreis krijg je inzicht in je onbewuste gedachten, waarnemingen, gevoelens, ideeën en overtuigingen. Dit geeft inzicht in wie je bent, wat je wilt en waar je naar verlangt.

Wat het je oplevert? Rust, helderheid, overzicht en hele concrete doelen. Je zult versteld staan van het resultaat!

Kun je 1-op-1 coaching gebruiken? Neem dan contact met me op. We bespreken samen wat ik voor je kan betekenen.

€ 120,- (ex btw)
per coachconsult van 1,5 uur


Schrijfcoaching van zzp'ers
Stacks Image 7630

Meestal coach ik zzp'ers met het schrijven van hun e-boek, leren bloggen, social media gebruik, websiteteksten en slimme contentstrategie. Bij de een zijn er 4 coachsessies nodig, met de ander zit ik 1 hele dag en sommige coachees komen al jaren bij me.

Boekcoaching
Stacks Image 7703

Ik coach regelmatig mensen die hun manuscript aan het schrijven zijn. We komen dan 1x per maand bijeen en ik begeleid je gedurende het hele proces: van boekplan tot persbericht en boekpresentatie.

Business writing
Stacks Image 7614

Wanneer ik je coach met het schrijven van business plannen, zakelijke correspondentie en/of plannen van aanpak, komt het ook vaak voor dat de coachsessie plaatsvindt op jouw werk. Wel zo efficiënt en vaak betaald door je werkgever.

Opheffen schrijfblokkade
Stacks Image 7721

Een veelgehoorde angst is 'Ik kan niet schrijven' of angst voor zichtbaarheid. Dankzij NLP- en schrijfcoaching help ik je in 4-6 weken tijd van deze angst af. Je loopt vol (schrijf)zelfvertrouwen en herboren mijn coachpraktijk uit.

Talentcoaching
Stacks Image 7621

Ik coachte diverse dames die voor een lastige loopbaankeuze stonden en niet wisten wat hun volgende stap kon zijn. Een NLP- en schrijfcoachtraject, meestal van 4 sessies, zorgde ervoor dat zij nu hun droombaan hebben gevonden.

Stacks Image 7743
Anne-Lies Smal
Bloei- en kleurcoach
www.bloei.biz


"Door volledig focus te geven aan mijn content en aandacht aan mijn woorden en die op waarde schatten, heb ik een enorme groei gemaakt."
Niet meer hapsnap, maar met een plan. Niet meer eenmalig, maar duurzame inzet van mijn woorden. Niet meer het wiel steeds opnieuw uitvinden, maar weten wat de volgende stap is. Hergebruik, recyclen van dat wat er is maakt werken met Marije fantastisch maar doet ook veel met jezelf. Je leert te zien dat je wat je creƫert van grote waarde is. Dat doet er pas toe! Dat brengt de groei in het bedrijf, maar nog veel meer de beweging die je graag voelt en ziet bij je lezers, volgers en deelnemers.
Anne-Lies Smal

Stacks Image 7752
Ingrid Smit
Trainer, coach
www.jeteamvoorelkaar.nl


"Niet alleen als mens, ook als professional is Marije in een woord geweldig."
Als je op zoek bent naar een deskundige, creatieve, punctuele, betrokken, bevlogen, enthousiaste en professionele tekstschrijver / redacteur / schrijfcoach, dan zou ik zeggen: je hebt haar gevonden. Ze heeft al meerdere opdrachten voor ons gedaan en haar werk is altijd goed, volledig en zorgvuldig en op tijd. Het is heerlijk om werk uit te besteden aan Marije omdat ze ons echt 'ontzorgt' met betrekking tot het schrijven van heel diverse teksten (website, lesmateriaal, nieuwsbrieven e.d.). Daarnaast heb ik ook een workshop van Marije gevolgd en dat was ook super. Inspirerend, waardevol, enthousiasmerend en persoonlijk. Net zoals Marije zelf.
Ingrid Smit, www.jeteamvoorelkaar.nl

Mijn coachlocatie:

Stacks Image 7714Het Nieuwe Kantoor (HNK)
Vasteland 78
Rotterdam


Schrijf- & NLP coaching voor: